Nieuws

27 april 2017

De cijfers en statistieken van het eerste kwartaal 2017 werden gepubliceerd:

12 april 2017

Op 27 maart 2017 organiseerde de Vrije Universiteit Brussel in samenwerking met het World Anti-Doping Agency, het Internationaal Olympisch Comité, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en NADO Vlaanderen de studiedag ‘Een holistische kijk op dopinggebruik’.

Bekijk hier de presentatie "Hoe verloopt een dopingtest en hoe onbewust dopinggebruik voorkomen?" van dr. Hans Cooman, NADO Vlaanderen.

 

02 maart 2017

Ongetwijfeld bent u als contactpunt antidoping op de hoogte van de Andreas Krieger story. Nu is er ook een Nederlandstalige versie beschikbaar van de film.
Deze film is ook voor uw organisatie interessant.

U kan de Nederlandstalige versie hier vinden: http://www.andreas-krieger-story.org/nl/

23 februari 2017

Op maandag 27 maart 2017 organiseert de Vrije Universiteit Brussel in samenwerking met het World Anti-Doping Agency, het Internationaal Olympisch Comité, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en NADO Vlaanderen de studiedag ‘Een holistische kijk op dopinggebruik’.

Deze studiedag brengt nationale en internationale experten uit de praktijk en de wetenschappelijke wereld samen en zal focussen op het versterken van doping preventie en educatie in topsport.

Deze studiedag richt zich niet alleen op talentvolle en elite atleten maar ook op coaches en de Vlaamse topsportfederaties.

30 januari 2017

De cijfers en statistieken van 2016 (pdf) werden gepubliceerd:

12 januari 2017

Persmededeling NADO Vlaanderen: NADO-verantwoordelijken stellen dringende hervormingen voor naar aanleiding van het tweede deel van het McLaren-rapport

20 december 2016

Persmededeling NADO Vlaanderen: verboden lijst 2017 treedt in werking op 1 januari 2017

10 november 2016

Persmededeling NADO Vlaanderen: Opgelet: dopeer je niet onbewust

27 oktober 2016

Persmededeling NADO Vlaanderen: Antidopingverantwoordelijken hernieuwen hun oproep voor onmiddellijke veranderingen om het vertrouwen van zuivere sporters te herstellen

20 oktober 2016

De cijfers en statistieken van het derde kwartaal 2016 werden gepubliceerd.

cijfers dopingcontroles derde kwartaal 2016 (pdf)
jaartotaal: cijfers per kwartaal (pdf)

Ga naar...

Nieuwsbrief

Via deze rubriek kan u zich abonneren voor de gratis nieuwsbrief i.v.m. doping en dopingbestrijding in Vlaanderen. Gelieve uw e-mailadres in te vullen en op de knop “inschrijven” te klikken.

nieuwsbrief

Opmerking: uw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties of instellingen.