Lijst geneesmiddelen

Alle geneesmiddelen (ook degene die geen verboden stof bevatten) mogen maar in die dosis genomen worden zoals door de producent en de behandelende arts voorgeschreven.

Hier vind je de lijst van alle geneesmiddelen die opgenomen zijn in het gecommentarieerd geneesmiddelenrepertorium 2018 en zijn aanpassingen in de Folia Pharmacotherapeutica. Als het geneesmiddel dat je zoekt niet op deze lijst voorkomt kan dit omdat:

  • het geen (officieel want in België niet geregistreerd) geneesmiddel is
  • het een buitenlands product is
  • je een onjuiste spelling gebruikt
  • je zoekt naar de generische naam en niet naar de merknaam

en dien je steeds te kijken naar de lijst van de verboden stoffen.

Je kan er nagaan of één van de stoffen die in je geneesmiddel aanwezig is, op deze lijst voorkomt. Je kan ons ook mailen of je kan je arts of apotheker contacteren.
De lijst van geneesmiddelen staat alfabetisch gerangschikt.

Typ hier minstens de eerste drie letters van de naam van het geneesmiddel dat je zoekt

Of klik op de beginletter van de naam van het geneesmiddel dat je zoekt, en ga naar beneden tot je het gezochte geneesmiddel vindt. Klik vervolgens op de naam van het geneesmiddel en je krijgt de nodige uitleg.

2ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Download volledige lijst

Ga naar...

Nieuwsbrief

Via deze rubriek kan u zich abonneren voor de gratis nieuwsbrief i.v.m. doping en dopingbestrijding in Vlaanderen. Gelieve uw e-mailadres in te vullen en op de knop “inschrijven” te klikken.

nieuwsbrief

Opmerking: uw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties of instellingen.