Hoe dien ik mijn aanvraag in?

Je vult het aanvraagformulier samen met je arts volledig in, ondertekent dit beide en je stuurt het met alle medische bewijsstukken op naar:

NADO Vlaanderen
TTN-commissie
Arenbergstraat 5
1000 Brussel

Of je kan je aanvraag ook e-mailen naar ttn@nado.vlaanderen (let wel op dat de aanvraag zowel door sporter als arts ondertekend is).

Om in aanmerking te komen voor toestemming moet je aanvraag steeds vergezeld zijn van alle relevante medische informatie (zie wat bij astma?/wat bij ADHD?/wat met glucocorticosteroïden?).

Indien je aanvraag onvolledig is of de TTN-commissie wenst bijkomende informatie, wordt een e-mail gestuurd naar het e-mailadres van de sporter dat op de aanvraag vermeld staat.

Indien je aanvraag volledig is, wordt deze aan 3 artsen van de commissie van onafhankelijke artsen bezorgd, die elk hun advies geven. Zodra de adviezen gekend zijn, wordt een beslissing opgemaakt, die per post naar de sporter wordt verstuurd.

Ga naar...

Nieuwsbrief

Via deze rubriek kan u zich abonneren voor de gratis nieuwsbrief i.v.m. doping en dopingbestrijding in Vlaanderen. Gelieve uw e-mailadres in te vullen en op de knop “inschrijven” te klikken.

nieuwsbrief

Opmerking: uw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties of instellingen.