Hoe kan ik zelf aan medische verslagen geraken?

Surf naar https://www.cozo.be/ en raadpleeg CoZo (collaboratief zorgplatform). CoZo is een digitaal platform dat patiënten, zorgverleners en zorginstellingen toelaat om snel en veilig medische gegevens uit te wisselen en te delen. Zo kunnen patiënten zelf op het platform eigen medische verslagen opzoeken en raadplegen.

In plaats van je huisarts of behandelende arts hiernaar te vragen, gelieve eerst zelf CoZo te raadplegen en te kijken of je je medisch dossier kan terugvinden.

Op https://www.cozo.be/patient vind je de belangrijkste informatie om vlot met CoZo te kunnen werken.

Vind je de gewenste medische info niet? Vraag ze aan je behandelende arts (hij/zij heeft de mogelijkheid om verslagen te versleutelen waardoor ze niet door de patiënt gelezen kunnen worden).

Indien je aanvraag niet volledig is, zal de TTN-commissie je dit laten weten en vragen om je aanvraag te vervolledigen. Dit leidt uiteraard tot vertraging en is te vermijden.

 

Ga naar...

Nieuwsbrief

Via deze rubriek kan u zich abonneren voor de gratis nieuwsbrief i.v.m. doping en dopingbestrijding in Vlaanderen. Gelieve uw e-mailadres in te vullen en op de knop “inschrijven” te klikken.

nieuwsbrief

Opmerking: uw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties of instellingen.